МИР е единствената партия, която има ясна програма с пет

...
 МИР е единствената партия, която има ясна програма с пет
Коментари Харесай

Емил Димитров-син, партия МИР: Образованието и културата ще възродят България

 izbori_2023_v1_014

 

" МИР е единствената партия, която има ясна стратегия с пет съответни целта, които ще изведат България от сегашната икономическа, обществена, морална и духовна рецесия и ще трансфорат страната в мощна обществена и индустриална страна с работеща стопанска система. Един от главните ми цели като претендент за депутат е България да заеме полагащото и се водещо място в културната дипломация и в най-желана и посещавана дестинация за културен туризъм “, това съобщи Емил Димитров-син.

Синът на известния и обичан български артист, музикант и композитор Емил Димитров е лидер на листата на партия МИР в родния град на татко си - Плевен. Той е един от учредителите на партия МИР, зам.-председател на партията, културен деятел и държавник.
“Предпочетох да се кандидатирам за депутат от партия МИР в Плевен, първо тъй като това е родния град на татко ми и половината ми кръв е от там и второ, тъй като Плевен постоянно е бил с огромно стратегическо значение за България, само че за голямо страдание в последните години е неглижиран. Нешо повече - Плевен има всички географски, исторически и културни дадености, с цел да бъде се трансформира в стопански и аграрни център, с построена инфраструктура и добра транспортна и логистична досегаемост, както и с обезпечена отбрана на естественото и културно-историческото завещание. Всичко това ще докара до повишение на приходите на хората, както и до възстановяване на стандарта и качеството на живот в цялата Плевенска област и това е моята съществена цел и задача ”, сподели още Емил Димитров-син.
Според него човек не може да бъде безразличен към протичащото се в България и за това той е влезнал в политиката, с цел да може с персонален образец да способства за смяната в родината.

„ За нас в партия МИР всяка една политика би трябвало да се прави въз основа на експертизата. За това при нас тя стои преди всичко, а след нея са политиките и политиците, които да осъществят съответните експертни решения. Не инцидентно залагаме на качествено и налично обучение, както и на социално-пазарното стопанство, което ще направи стопанската система ни ефикасна и работеща и развие същинска междинна класа в България. За нас водещо остава връщането на морала и етиката в връзките, както сред хората и обществото като цяло, по този начин и в работата на институциите. Партия МИР слага пред скоби образованието и културата, които би трябвало да са приоритет на всяко българско ръководство, тъй като точно те ще възродят България “, съобщи още Емил Димитров-син.

Той акцентира, че е извънредно време българите да спрем да имаме вяра в задачи, а да се обединим и с общи старания да върнем морала, обичайните български полезности и просвета.
„ Всички сме не запомнили за какво е зародило обществото едно време - индивидите да се подкрепят един различен, обществото е в интерес на всички, а навлизайки в последните години в едни неолиберални взаимоотношения, където Аз-ът и облагата са преди всичко, доста малко хора доближават във времето осъзнаването, че с цел да си добре би трябвало всички да сме добре. Това е разковничето и в песента „ Ако си дал “ - да дадеш парченце от себе си, т.е. да дадеш на обществото част от себе си. Именно това е нещото, което вършим в партия МИР. Тя е друга от всички останали партии в България, тъй като ние не търсим борбата с останалите партии, а даваме решението на всеки един от проблемите. Само по този начин “никой не може да ти отнеме любовта на хората ”, макар, че се следи една давност - не помни се родът и националното “, сподели още Емил Димитров-син.

Той прикани българските жители да поддържат партия МИР с номер 16 на идните избори, тъй като тя постанова друг модел на правене на политика с морал, експертност и разговор.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР